Alltid fri frakt - Öppet köp 14 dagar - Gratis presentinslagning

Populära örhängen på Jewelrybox.se

Låt dig inspireras av några av våra mest populära örhängen för män och kvinnor. Vi har listat flera av dem fina öronsmycken som vi erbjuder och som uppskattas extra mycket av våra kunder. Här kan du ta del av en mängd stilrena, coola, klassiska och snygga örhängen för män och kvinnor. Perfekta att ge bort som en personlig och mycket uppskattad gåva. Eller väl värda att investera i för egen del och njuta av under lång tid framöver. Vi på Jewelrybox.se är stolta återförsäljare till några av de största och mest välkända varumärkena inom smycken; Thomas Sabo, Efva Attling, Sophie by Sophie, Emma Israelsson och Caroline Svedbom. Det gör att du kan känna dig trygg i ditt köp då samtliga av de fina örhängen som du finner hos oss är av högsta kvalitet.

Stilrena och snygga örhängen för damer

Georg Jensen Moonlight Grapes örhängen är ett utmärkt exempel på när hantverksskicklighet möter skandinavisk design på bästa sätt. Skäm bort dig själv eller någon du håller kär med dessa makalöst vackra silverörhängen från den välkända kollektionen Moonlight grapes. En läcker ear cuff som med sin eleganta form följer den nedre delen av örat och slingrar sig uppåt. Samtliga smycken ur denna kollektion har formen av druvor. Med inspiration från de smycken som Georg Jensen skapade i början av 1900-talet och stilriktningen art nouveau. En feminin kollektion som med sina skulpturala smycken framhäver skönheten hos den som bär dem.

Feministsmycken vars design innefattar den klassiska venussymbolen är tidlösa smycken som känns mer aktuella än någonsin. Med Efva Attling Feminine earrings i öronen tar du ställning och värnar på så sätt om alla människors lika värde och rättigheter, oavsett kön. De betydelsefulla och coola örhängena lanserades lagom till Internationella kvinnodagen år 2018 och har redan blivit en nutida klassiker. Vi vill också tipsa om att de faktiskt passar lika bra på kvinnor som på män!

Från Emma Israelssons mycket omtyckta kollektion Dove kommer dessa
örhängen i silver. Ett par eleganta och stilfulla hoops dekorerade med en vacker duva som hänger från örringen. Ett smycke som du bär vid alla livets tillfällen, vardagliga som festliga. Dove hoops silver är designade för hand och därefter tillverkade i återvunnen metall, utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Kollektionen innehåller förutom örhängen även armband, ringar och halsband. Fina smycken i skandinavisk design.

Om du letar efter ett par trendiga örhängen som passar vid alla tillfällen så ska du spana in Fairy Earrings Steel från Edblad. Med en stilren och tidlös design kompletterar dessa sagolika örhängen vilken outfit som helst. Edblad vill sätta den trendmedvetna och självständiga kvinnan i fokus. Med smycken avsedda att vara en självklar del av det personliga uttrycket. Varumärket använder rostfritt stål i sina örhängen vilket är ett hållbart och vackert material. Det utgör också en garanti för att du kan njuta av garanterat nickelfria örhängen.

Edblad Örhängen Fairy Earrings Steel - Jewelrybox.se

När du köper örhängen från Georg Jensen investerar du samtidigt i tidlösa smycken att föra vidare till nästa generation. Mercy Swirl örhängen har en sensuell och enhetlig form vars mjuka kurvor ska påminna om livets flöde och det faktum att det är de plötsliga förändringarna som definierar oss. Ett par storslagna och stilrena örhängen som trots sitt simplistiska uttryck garanterat drar blickarna till sig. Designade av den amerikanska designern Jacqueline Rabun med en önskan om att ge styrka och självförtroende.

Vi förstår varför våra kunder är förtjusta i Mini twosome ear. Ett par nätta och vackra Efva Attling örhängen i silver. Öronsmycken som precis som övriga av Efvas smycken skapats med en underliggande tanke vilket ger dem mycket karaktär. Inspiration för just denna modell, där en ring är rundad och den andra är kantig, är Efvas idé om “två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet“. Där de kärleksfulla orden “kärlek övervinner allt” finns ingraverade på smycket, på latin. Stilrent, modernt och romantiskt på samma gång.

Den danska smyckestillverkaren Pandora levererar uppenbarligen inte bara vackra berlockarmband. Dessa stiftörhängen med hängande änglavingar ska inspirera dig till att vara ditt bästa jag och att därefter ta bra beslut i livet. Ett par häftiga örhängen som påminner dig om att följa dina drömmar. Tillverkade i sterlingsilver och dekorerade med cubic zirkonia stenar. En fin present till dig själv eller någon som du vill visa kärlek och uppskattning.

PANDORA Hängande Änglavingar Stiftörhängen Örhängen fri frakt på Jewelrybox.se

Glam & Soul örhängen från Thomas Sabo är ett par enkla klassiska stiftörhängen med gnistrande stenar. Den klassiska runda formen bidrar till en elegant känsla. Ett par trendiga örhängen som är tillverkade för hand med genomgående bearbetade detaljer såsom stenar och ornament. Varför inte bära örhängena tillsammans för en tuff mismatch look? Eller så använder du dem var och en för sig och kompletterar med ett par större och sprallande örhängen. Oavsett så är detta örhängen för både vardag och fest.

Glam & soul Örhängen svart zirkonia

Bakom dessa vackra örhängen står den svenska smyckestillverkaren Drakenberg Sjölin. Ett varumärke som på bara några år har kommit att bli ett av de mest inflytelserika på den svenska marknaden. Ocean small earrings innefattar allt det som kännetecknar Drakenberg Sjölin. Smycken som är skapade utifrån ett skandinaviskt, minimalistiskt, formspråk. Med en design inspirerad av den nordiska naturen och i detta fall havet med sina böljande former. Ett par klassiska och stilrena örhängen som du kan ha mycket glädje av varje dag. Smycken som tillför det där lilla extra utan att ta på något sätt ta över.

Baroque earrings är ett par vackra pärlörhängen från Sophie på Sophie. De är ett perfekt alternativ för dig som är på jakt efter klassiska örhängen att bära vid väl valda tillfällen. Smyckena är omsorgsfullt dekorerade med bedårande barockpärlor. En typ av sötvattenspärla där varje pärla har sin expressiva och säregna form. Där ingen är den andra lik beträffande färg eller storlek vilket ger dig unika örhängen. Något som också inspirerade varumärkets grundare Sophie Gyllenhammar Mattsson då hon formgav dem.

Sophie By Sophie Baroque earrings - Silver with white pearl

Trendiga och coola örhängen för herrar

Glam & Soul är ett par coola örhängen, inte bara för tjejer, men också för killar, från Thomas Sabo. Stilsäkra stiftörhängen i silver med svarta, gnistrande stenar som funkar lika bra till en sportig som avslappnad stil. Ett öronsmycke som på ett diskret sätt bidrar till en fulländad look. En perfekt gåva till den trendmedvetna mannen i ditt liv och ett smycke som funkar både till vardags samt till fest.

Glam & soul Örhängen svart zirkonia

Vi tycker att det är härligt att det numera är lika vanligt med killar med örhängen såväl som tjejer. Det är en accessoar som definitivt kan hjälpa till att sätta pricken över i:et i en look. En, många gånger, liten detalj som fulländar din stil på ett enkelt sätt. Det svenska varumärket AROCK erbjuder tuffa örhängen för män med stil. LEX är ett gunmetalpläterat örhänge i stål med en lättrad yta och matt finish. Ett stilrent smycke med en maskulin design. 

AROCK  PLEX Örhänge GunMetal

Efvas Attling catch a falling star örhängen passar män som bryr sig om sig själva och vill uttrycka sin personlighet med hjälp av smycken. Snygga örhängen med stjärnor  tillverkade i 925 sterling silver. En stilren design som gör dessa perfekta att använda oavsett tillfälle eller sammanhang. Efvas tanke bakom dessa örhängen är: ”Catch a falling star and wish for everything you dream about. Only you can make your dreams come true.”

Catch A Falling Star Little Ear