Leveransinformation

Normalt levereras beställningarna omgående, vilket betyder att de lämnar vårt lager samma dag eller nästkommande vardag från att vi fått din beställning. Ett e-postmeddelande skickas normalt ut till beställaren då varan lämnar vårt lager. Notera dock att aktuell leveranstid för respektive produkt står på produktsidan. Ex. ”Levereras inom 1-3 vardagar” eller ”Levereras inom 8-12 vardagar”.

Om en vara avviker från kommunicerad leveranstid kontaktas ni via e-post för att meddela beräknad leveranstid. Du har rätt att annullera din order om leveranstiden inte passar dig. Har du beställt flera varor kommer de i största möjliga mån att sampaketeras. Skulle vi vara tvungna att delleverera står Jewelrybox.se (Guveau AB) för den extra fraktavgiften.

Alltid fri frakt inom Sverige

Vi erbjuder fri frakt inom hela Sverige.

Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten från Jewelrybox.se (Guveau AB) till kunden så är Jewelrybox.se (Guveau AB) betalningsansvarig. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till Jewelrybox.se (Guveau AB) så är du som kund ansvarig. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart reklamera detta till Posten.

Outlösta paket

För paket som inte hämtas ut inom 14 dagar, förbehåller sig Jewelrybox.se (Guveau AB) rätten att debitera kunden för vår fraktavgift, returfrakt samt expeditionsavgift som för närvarande är 350 kr. Observera att outlösta paket inte gäller som retur.