Köpvillkor

Köpinformation

Jewelrybox.se (Guveau AB) reserverar sig för tryckfel, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Jewelrybox.se (Guveau AB) ingår endast avtal med myndig person (18 år).

Sortiment

Jewelrybox.se sortiment består av smycken, klockor, accessoarer, presenter mm. från kända designers och varumärken. Några ex. på varumärken på Jewelrybox.se är Efva Attling, Thomas Sabo, Pandora, Georg Jensen, Gynning Jewelry, Edblad, Drakenberg Sjölin och Schalins ringar.

Presentinslagning

Presentinslagning av dina produkter ingår om önskemål om detta kommuniceras till oss. Ange om du vill ha det som present i ”kommentar”-rutan i samband med köp.

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. 25 % moms. Priset som gäller är det som är angivet den dag kunden gör sin beställning. Eventuella fraktkostnader och andra avgifter redovisas innan du bekräftar köpet. Kunder som beställer från länder utanför Sverige kan vara skyldiga att betala tullavgifter. Ev. tullavgifter är inte inkluderat i priset och redovisas inte innan du bekräftar ditt köp. Ev. tullavgifter ska betalas av kunden till tullen i det land som vi levererar till. Jewelrybox.se (Guveau AB) äger rätt att ändra priser på hemsida utan föregående avisering.

Vid uppenbara felaktigheter såsom s.k. förklaringsmisstag eller liknande, avseende det pris eller den produktinformation som anges i mottagningsbekräftelsen eller fakturan, äger Jewelrybox.se (Guveau AB) rätt att korrigera sådant pris eller sådan information varpå ny mottagningsbekräftelse och faktura skickas ut. Kund äger rätt att avbeställa sin order utan kostnad om korrigeringarna inte accepteras.

Betalning

Jewelrybox.se erbjuder flera, trygga betalningsalternativ. Välj det alternativ som passar dig bäst när du kommer till kassan. Minderåriga (under 18 år) får inte genomföra köp utan målsmans godkännande. Läs mer om våra olika betalalternativ här.

Personuppgifter

Jewelrybox.se (Guveau AB) är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar till Jewelrybox.se (Guveau AB). Uppgifterna lagras i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot kund. Personuppgifterna du lämnar till oss används för att vi ska kunna ge dig en fullgod service och fullgöra vår del av avtalet.

Uppgifterna kan också komma att användas för vår marknadsföring, t.ex. för utskick av nyhetsbrev eller erbjudanden, om du har angett att du vill ha det. De, av dig lämnade uppgifterna, kommer endast att användas inom Jewelrybox.se (Guveau AB).

Du har rätt att genom en skriftlig begäran få ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Givetvis har du rätt att begära rättelse av felaktiga uppgifter om dig. Du har även rätt att begära så att dina uppgifter blir raderade ur vår databas.

Undantag vid fakturaköp och delbetalning
Undantaget är att ditt personnummer används av tredjepart (Klarna AB) för att göra kreditkontroll vid Faktura eller Delbetalning som betalningsalternativ.

 

Övergiven kundvagn

Om du har lagt varor i kundvagnen utan att fullfölja köpet, e-postar vi en kom-ihåg-lista till dig över de produkter som du lagt i kundvagnen, förutsatt att du:

  • prenumererar på vårt nyhetsbrev,
  • eller är registrerad kund hos oss,
  • eller har angett din e-postadress hos oss på annat vis.

Detta är en extra kundservice för att göra ditt köp hos oss så smidigt och enkelt som möjligt. Du kan när som helst återskapa kundvagnen med alla varorna i eller låta bli. Du behöver således inte agera om du ej önskar fullfölja köpet.

Pris och tillgänglighet på produkterna baseras på tidpunkten då du la produkterna i kundvagnen. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna något i samband med olika kampanjer med utlöpsdatum. Produkterna kan också ha sålts slut.