Pandora berlocker

Pandora Berlocker

Pandora berlocker ger dig möjligheten att variera ditt armband precis som du önskar. Låt din kreativitet flöda och skapa ditt unika armband eller halsband med kombinationer av dina favoritberlocker.

En berlock i kärlekens tecken, ditt favoritdjur, eller kanske mer exklusiva guldberlocker, du bestämmer helt själv. På Jewelrybox.se har vi hela Pandoras sortiment, alltid med fri frakt.

Visar 1–12 av 147 resultat

Visar 1–12 av 147 resultat

Oändliga möjligheter

Pandora har flera typer av olika berlocker till armband och halsband. Öppningsbara clip-berlocker som du kan välja att använda som stop eller ha löpande mellan olika sektioner på ditt armband. Det finns berlocker med säkerhetskedja som, förutom att vara ett vackert smycke, även fungerar som ett extra skydd mot att tappa ditt underbara armband. Många av berlockerna är försedda med gängor och skruvas på armbandet eller halsbandet. Detta är bra så att de kan fungera som stopp.

Berlockerna tillverkas huvudsakligen i 925 sterling silver (självklart nickelfritt) samt roséguldpläterad metall men det finns även mer exklusiva berlocker tillverkade i massivt 14 karat guld.

Många berlocker från Pandora följer olika teman. Det kan vara familjeberlocker som hyller några av de viktigaste relationerna vi har – relationerna inom familjen. Det finns även många kärleksberlocker med hjärtliga motiv och ingraverade texter. Förutom dessa är djurberlocker, julberlocker, och Disneyberlocker mycket populära.

Pandoras smycken i allmänhet och berlocker i synnerhet är väldigt populära som gåvor. Om du vet att jubilaren har ett Pandoraarmband så kan du vara säker på att hen alltid önskar sig en ny fin berlock från Pandora. Kanske till din kompis, syster eller mamma?

På Jewelrybox.se hittar du ett brett men noggrant urval exklusiva produkter från kända varumärken inom smycken, klockor och accessoarer. Några av varumärkena vi säljer är Gynning Jewelry, Efva Attling, Thomas Sabo, Pandora, Georg Jensen, Edblad, Astrid & Agnes och Paul Hewitt.

Köp ett vackert smycke till dig själv eller någon du tycker om. Hos oss finns utmärka presenter för tillfällen som dop, vigsel och examen. Hitta dina favoriter och låt dig inspireras!